Vanaf vandaag beschikbaar om te boeken.

Wandel de GR-131 La Palma/El Hierro 2019

Met een select groepje van ongeveer 15 personen gaan we over een periode van 10 dagen lopen van Noord naar Zuid op La Palma en van Oost naar West op El Hierro. De lengte is in totaliteit ongeveer 110 km lang. Deze route is niet extreem moeilijk en met een redelijke conditie goed te doen. Enige training is gewenst. Er is voldoende tijd om rustig rond te kijken en te genieten van het landschap.
De GR-131 laat ons de meest fantastische uitzichten zien, en de mooiste landschappen die je je voor kan stellen van het eiland.

Doe met ons mee en schrijf je nu in!

Ik ben Jeanne van den Reek 53 jaar en ik ben jullie gids voor de GR-131. Door mijn vele bezoeken aan het eilanden, kan ik er veel over vertellen . Ik heb veel gewandeld op deze prachtige eilanden. Graag wil ik jullie kennis laten maken met La Palma/El Hierro!

Jeanne van den Reek

Tour gids voor de GR131

HOE KUNT U BOEKEN.

U kunt het Boekingsformulier invullen, U kunt informatie opvragen via Contact, of U kunt een email sturen naar mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl.
De prijs is berekend per persoon, bij het delen van een tweepersoonskamer/appartement.

Deze reis is inclusief overnachtingen met ontbijt, gids, transport bagage, transfer naar luchthaven. De totale kosten van de reis zijn €625,00 per persoon. Vertrek is nader te bepalen. Vliegreis is niet inbegrepen.
Voor vragen of meer informatie neem gerust contact op via het contactformulier of mail: mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl

GR-131 Camino Naturales

start nader te bepalen

Wilt U meer weten over het eiland Lanzarote, en over de route, dan kan je deze VIDEO bekijken.

 
 
 

Bij aankomst op vliegveld Tenerife Sud, Tenerife, verzamelen we in Los Cristianos om met de boot verder te gaan naar La Palma, het eerste eiland. Daar lopen we 3 dagen en gaan per boot naar El Hierro. De afstand op La Palma zal ongeveer 70 km zijn, en El Hierro ongeveer 40 km.
Op El Hierro lopen we 3 dagen om vervolgens met de boot terug te varen naar Tenerife. Waar we nog even een paar dagen tot rust kunnen komen.
Zorg voor goede wandelschoenen en kleding. De bedoeling is dat we met een klein rugzakje lopen, en de grotere spullen worden vervoerd naar de plaats van bestemming.

Bij onvoldoende deelname wordt de reis geannuleerd en wordt er een andere datum geprikt.

[ninja_form id=6]
[ninja_form id=6]

Graag horen we van U......