12 April online info over de GR131 op Facebook
Fuerteventura

Aankomende maandag 12 april om 19.30 uur Nederlandse tijd, is er een live info sessie over de GR131 Camino Naturales op facebook. Daarbij komen de 5 verschillende wandelreizen op de Canarische Eilanden aan bod en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.
Bovendien kunnen jullie kennismaken met ons, waarbij we in het kort vertellen wat we nu aan het doen zijn op de Canarische eilanden en hoe je ons kunt volgen.
Mocht je vragen hebben over andere reizen die we aanbieden, dan bieden wij je de gelegenheid om die na afloop individueel aan ons te stellen via de chat, telefoon of via email. Je zou ook je vragen al vooraf aan ons kunnen toesturen.
Je kan je aanmelden voor deze online informatiesessie.

https://www.facebook.com/events/1398629320504013

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: