Vanaf vandaag beschikbaar om te boeken.

Wandel de GR-131 Tenerife/La Gomera 2019

14Met een select groepje van ongeveer 15 personen gaan we over een periode van 14 dagen lopen van Noord naar Zuid Tenerife en van Oost naar West La Gomera. De lengte is in totaliteit ongeveer 130 km lang. Deze route is wat lastiger, maar met een redelijke conditie goed te doen. Enige training is wel een must! Er is voldoende tijd om rustig rond te kijken en te genieten van het landschap.
De GR-131 laat ons de meest fantastische uitzichten zien, en de mooiste landschappen die je je voor kan stellen van het eiland.

Doe met ons mee en schrijf je nu in!

Ik ben Jeanne van den Reek 53 jaar en ik ben jullie gids voor de GR-131. Door mijn vele bezoeken aan de eilanden, kan ik veel vertellen. Graag wil ik jullie kennis laten maken met Tenerife en La Gomera.

Jeanne van den Reek

Tour gids voor de GR131

HOE KUNT U BOEKEN.

U kunt het Boekingsformulier invullen, U kunt informatie opvragen via Contact, of U kunt een email sturen naar mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl.
De prijs is berekend per persoon, bij het delen van een tweepersoonskamer/appartement.

Deze reis is inclusief overnachtingen met ontbijt, gids, transport bagage, transfer naar luchthaven. De totale kosten van de reis zijn €795,00 per persoon. Vertrek nader te bepalen. Vliegreis is niet inbegrepen.
Voor vragen of meer informatie neem gerust contact op via het contactformulier of mail: mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl

GR-131 Camino Naturales

start nader te bepalen

Wilt U meer weten over het eiland Lanzarote, en over de route, dan kan je deze VIDEO bekijken.

  • Bewerken

Bij aankomst op vliegveld Tenerife Sud, Tenerife, wordt U opgehaald en rijden we naar La Esperanza, waar we verzamelen.
De eerste overnachting is ook daar. We lopen 5 dagen in Tenerife ongeveer 95 km,  na een kort verblijf in Los Cristianos pakken we de boot naar La Gomera, waar we drie etappes lopen, ongeveer 40 km.
Zorg voor goede wandelschoenen en kleding. De bedoeling is dat we met een klein rugzakje lopen, en de grotere spullen worden vervoerd naar de plaats van bestemming.

Bij onvoldoende deelname wordt de reis geannuleerd en wordt er een andere datum geprikt.

[ninja_form id=6]

Graag horen we van U......