15 Januari 2022 start Groepsreis GR131 Fuerteventura
Fuerteventura

Ga JIJ graag met ons mee met deze Hiking Expeditie?

12 Daagse hikingtocht Camino Naturales - GR131 Fuerteventura €795,00

Gaat door vanaf 5 personen / maximaal 10 personen
Vertrek 15 januari 2022

 Inbegrepen:

  • Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
  • Transfer luchthaven
  • Georganiseerde hikingtocht over ongeveer 160km
  • Overtocht Los Lobos
  • Accommodaties met ontbijt
  • Bagagevervoer en boodschappenservice
  • T-shirt, Buff en RVS drinkfles
  • Reisgarantie STO

Als je van ‘een beetje apart’ houdt, ga je Fuerteventura vast leuk vinden! Dit is een zeer droog eiland met contrasten: ruwe rotskusten aan de westzijde en langgerekte zandstranden met turquoise wateren aan de oostzijde. Een eiland met overwegend slaperige pittoreske dorpjes en een paar levendige toeristenoorden.

Een eiland met onontdekte verlaten valleien en imposante bergen. Een eiland van schoonheid en ongekende vergezichten, voor wie het wil zien… Een eiland van stilte voor wie dit zoekt en wil horen…

De wandeltocht via de GR131 op dit eiland is met 160 kilometer de langste van alle Canarische Eilanden. Je loopt van noord naar zuid over een heuvelachtig grotendeels droog en desolaat parcours.

Onze bijzondere accommodaties zijn heel divers: van luxe met zwembad en welness tot zeer eenvoudig, van modern tot authentiek, in een toeristische omgeving of juist rustig waar je de energie van het vulkanische eiland zuiver kunt voelen.

De wandeltocht van 150 kilometer lopen we in 8 dagen van noord naar zuid. De tocht is niet extreem moeilijk maar vergt wel  conditie; iedere dag wandelen we gemiddeld 20 kilometer over onverharde paden met meer of minder hoogtemeters in desolate en ruwe landschappen. 

De accommodaties op zijn zorgvuldig uitgekozen; kleinschalig en sfeervol. Zo overnachten we in oude finca’s en casa’s naturales, ver weg van het massatoerisme.

Heb je zin om met ons mee te gaan, schrijf je dan nu kosteloos in en ben verzekerd van een plek in de kleine groep

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: