26 Oktober 8 Daags Wandel & Gastronomie Festival. Ga je mee ???

Vanaf deze week beginnen we met onze promotie voor het Gran Canaria Walking Festival!

Durf de meest natuurlijke en onbekende kant van Gran Canaria te ontdekken in deze nieuwe editie van het Gran Canaria Walking Festival, 28 – 31 oktober 2021.
Verken de gevarieerde landschappen van het eiland door 4 begeleide etappes te wandelen. Ontdek en geniet daarna van de smaken van de lokale keuken.  

Maar er is nog meer. Om het Jacobijnse jaar 2021 te vieren, is besloten om de vier door een gids begeleide routes samen te laten vallen met die van de Jacobsweg van Gran Canaria. Uiteindelijk sluit je de vierdaagse wandeltocht af in de historisch rijke stad Gáldar. 

We organiseren een te gekke (!!) 8-daagse reis naar Gran Canaria met als hoofddoel het Gran Canaria Walking Festival, het GCWF! Dit is een groots 4-daags Wandel & Gastronomie evenement dat al zo’n 10 jaar wordt georganiseerd. De GCWF is er voor de wandelaars én voor de fijnproevers.

  • Vertrek 26 oktober 2021 Kosten € 650,00 excl. vliegreis
  • Transavia vlucht is nu te boeken vanaf Amsterdam voor € 164,00 retour
  • Wil je mee als toeschouwer dan kan dat natuurlijk. De prijs is dan excl. deelname aan het GCWF € 550,00
  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek in verband met COVID-19

Wat is inclusief:

Optioneel:

Voor meer informatie mag je op deze link klikken

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: