365 On the road Lanzarote
Lanzarote

Lanzarote:
Op dit eiland heb ik me altijd thuis gevoeld, en vanaf de eerste stappen op dit eiland was ik enthousiast. Ik wist al veel en had hier al mensen die ik kende. En wat was dit eiland voor mij en Astrid leuk! Johan van de fietsenwinkel, Ilse die vaak met ons meeging, Amanda idem dito.

Sarah en Denisa die altijd wel op Kyra wilden passen, omdat ze er helemaal gek van waren. De contacten die we daar hebben gemaakt zijn zo hartverwarmend!

 

Bezichtigingen bij alle mooie Casas Rurales brachten ons vaak in heel bijzondere omstandigheden.Zo hadden we een afspraak met een accommodatie waarbij we meteen aan de wijn werden gezet! De paar dagen op La Graciosa, die voor mij persoonlijk uniek waren. Wat hebben we in deze tijd vooral veel lol gehad. We hebben gefietst, we hebben hard gelopen, we hebben wandelingen gemaakt in wintertijd waar overal bloemen op de kale vulkaangrond groeiden. Lanzarote normaal het donkere eiland was één grote bloemenpracht. 

 

Conny van Sunweb die met haar nette pakje en tasje mee underground ging, en heel vlug weer bovengrond was! Ze was niet voorbereid om in de donker te lopen. De Vanlife boys… waar we langere tijd mee rondgereden hebben. Met hun hebben we ook de allerleukste ervaring gedeeld: de Underground Experience waar we moesten abseilen naar een lavapijp meters diep. 
Maar we moesten met pijn in ons hard verder naar Gran Canaria. We wisten al dat één jaar niet haalbaar zou zijn. En zo zaten we op de boot met de vriendin van Johan, Sarah en maakte Johan een foto van onze voorbijvarende boot. 3 Maanden waren voor Lanzarote geweest.

Hasta Mañana…

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: