El Hierro

Een eiland met een ziel!

Begeleide 4 daagse weekendreis

Gericht op geologie, geschiedenis en natuurliefhebbers die een georganiseerde wandeltocht willen om het eiland in een paar dagen te ontdekken … Tijdens dit avontuur zie je een uniek bos van jeneverbesbomen gevormd door de passaatwinden en het vulkanische landschap van het einde van de wereld vóór de ontdekking van Amerika; je wandelt een vulkaankrater in en gaat een vulkanische buis binnen en ziet de verbazingwekkend gevormde pahoehoe-lavastromen; je komt meer te weten over de geschiedenis en legendes van zijn inheemse bevolking, de Bimbaches, en ontdekt voortdurend veranderende landschappen.

El Hierro het milieu erfgoed, honderden zichtbare vulkanische kegels en spectaculaire lavavelden, de prachtige uitzichten, natuurlijke poelen gevormd door de kracht van de Atlantische Oceaan, de paden, getuigen van een nog levend verleden, de rust van hun dorpen; de gastvrijheid van de mensen, hun ambachtslieden, traditionele keuken en uitstekende wijnen.

Het bevat:

  • Vertrekken wanneer je wilt.
  • Accommodatie (3 nachten)
  • Vervoer met privé voertuig. 
  • 5 thema´s met gids (wandelingen kunnen gedeeld worden met andere gasten)
  • Ongevallenverzekering voor alle wandelactiviteiten
  • Vanaf 2 personen

Duur 4 dagen

Voor 2 personen: € 495,00 / p.p.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp