El Hierro

Een eiland met een ziel!

Begeleide 7 daagse wandelreis

VOOR WIE IS HET?
Gericht op lokale cultuur-, geologie-, geschiedenis- en natuurliefhebbers die een georganiseerde reis willen die begeleide wandelexcursies combineert met de vrijheid om het eiland op uw gemak te ontdekken … Wij bieden een huurauto om het eiland verder te verkennen wanneer u klaar bent met de dagelijkse wandelingen en u kunt 2 verschillende soorten accommodatie ervaren: landelijk huis en appartement met uitzicht op zee.

WAAROM EL HIERRO?
Het milieu-erfgoed en zijn eigenaardige schoonheid; honderden zichtbare vulkanische kegels en spectaculaire lavavelden; natuurlijke poelen gevormd door de kracht van de Atlantische Oceaan; de sporen, getuigen van een nog levend verleden; de rust van hun dorpen; de gastvrijheid van zijn mensen; hun ambachtslieden; traditionele keuken en uitstekende wijnen; De biodiversiteit…

Een georganiseerde reis die vooraf geplande begeleide wandelexcursies combineert met de vrijheid om de lokale cultuur, geologie, geschiedenis en de ongerepte natuur van het eiland op het gemak te ontdekken. Ook is een bezoek aan het Geopark Interpretation Centre inbegrepen.

El Hierro het milieu erfgoed, honderden zichtbare vulkanische kegels en spectaculaire lavavelden, de prachtige uitzichten, natuurlijke poelen gevormd door de kracht van de Atlantische Oceaan, de paden, getuigen van een nog levend verleden, de rust van hun dorpen; de gastvrijheid van de mensen, hun ambachtslieden, traditionele keuken en uitstekende wijnen.

We bieden een huurauto aan om het eiland verder te verkennen wanneer je klaar bent met de dagelijkse wandelingen.

Het bevat:

  • Vertrekken wanneer je wilt.
  • Accommodatie (6 nachten)
  • Huurauto met All Risk verzekering
  • 5 themawandelingen met gids (wandelingen kunnen gedeeld worden met andere gasten)
  • Entree Geopark 
  • Ongevallenverzekering voor alle wandelactiviteiten
  • Vanaf 2 personen

Duur 7 dagen

Voor 2 personen: € 650,00 / p.p.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Jeanne

Heb je vragen over deze bijzondere reis, of wil je kosteloos een voorlopige boeking doen? Ik ga samen met jou aan de slag.

0,00 €
Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp