7 of toch 8 Canarische Eilanden?
canarische_eilandenkopie

Tot vorige zomer waren die ook bekend als “gelukkige eilanden” officieel zeven. In juni keurde de senaat echter unaniem de erkenning van La Graciosa goed, tot dan beschouwd als een eilandje, als het achtste bewoonde eiland in de archipel.

Het initiatief, voorgesteld door de populaire partij en goedgekeurd met de steun van alle politieke krachten na twee amendementen door Unidos Podemos, voorziet dat dit kleine eiland van minder dan 30 vierkante kilometer, waarin slechts 750 mensen wonen, wordt beheerd onder district en hebben uw eigen budget, hoewel het zal worden geïntegreerd in de gemeente Teguise, die behoort tot het eiland Lanzarote.

De Canarische vlag is hierop aangepast!!! Niemand besteed hier enige aandacht aan. Wikipedia niet reisorganisatie’s niet. Laat mij dan maar de eerste zijn die hier aandacht voor heeft. Weliswaar van mijn leuke vrienden Anja En John die me dit doorgestuurd hebben.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: