Vanaf vandaag beschikbaar om te boeken.

Wandel de GR-131 GRAN CANARIA

Met een select groepje van ongeveer 15 personen gaan we over een periode van 8 dagen lopen van Noord naar Zuid. De lengte is in totaliteit ongeveer 80 km lang. Voor deze route moet je een goede conditie hebben om deze te lopen. Er is voldoende tijd om rustig rond te kijken en te genieten van het landschap.
De GR-131 laat ons de meest fantastische uitzichten zien, en de mooiste landschappen die je je voor kan stellen van het eiland.

Puerto del las Nieves – Tamadaba   12km
Tamadaba – Cruz de Tejeda              17 km
Cruz de Tejeda – San Barthelomé    15 km
San Barthelomé – Ayagaures           16 km
Ayagaures -Faro de  Maspalomas   18 km

Gran Canaria is iets minder lang dan Fuertaventura, maar totaal anders weer van klimaat. De ruw bergen, flora en fauna. Wat hier meer gaat over hoogtemeters dan lange afstanden.

Doe met ons mee en schrijf je nu in!

Ik ben Jeanne van den Reek 53 jaar en ik ben jullie gids voor de GR-131. Door mijn vele bezoeken aan het eiland, kan ik veel vertellen over Fuertaventura. Ik heb veel gewandeld op dit prachtige eiland.Waaronder de GR-131 Graag wil ik jullie kennis laten maken met Fuertaventura, zoals Fuertaventura is!

Jeanne van den Reek

Tour gids voor de GR131

HOE KUNT U BOEKEN.

U kunt het Boekingsformulier invullen, U kunt informatie opvragen via Contact, of U kunt een email sturen naar mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl.
De prijs is berekend per persoon, bij het delen van een tweepersoonskamer/appartement.

Deze reis is inclusief overnachtingen met ontbijt, gids, transport bagage, transfer naar luchthaven. De totale kosten van de reis zijn €625,00 per persoon. Vertrek is nader te bepalen. Vliegreis is niet inbegrepen.
Voor vragen of meer informatie neem gerust contact op via het contactformulier of mail: mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl

GR-131 Camino Naturales

Nader te bepalen.

Wilt U meer weten over het eiland Gran Canaria, en over de route, dan kan je deze VIDEO bekijken.

Bij aankomst op vliegveld Las Palmas, staat er een busje klaar die U vervoert naar Puerto De Las Nieves, waar we verzamelen. De totale route van dit eiland bedraagt ongeveer 80 km.
De eerste overnachting is ook daar.
Zorg voor goede wandelschoenen en kleding. De bedoeling is dat we met een klein rugzakje lopen, en de grotere spullen worden vervoerd naar de plaats van bestemming.

Bij onvoldoende deelname wordt de reis geannuleerd en wordt er een andere datum geprikt.

[ninja_form id=6]

Graag horen we van U......

[ninja_form id=6]