8-Daagse reis Lanzarote €595,00 (voor 5 mei zijn nog plekken vrij!)

LanzaroteWandelenCanarischeEilanden07

Vertrekdata
  • 5 mei 2020
  • 22 september 2020

Met een select groepje van maximaal 10 personen wandelen we in 5 dagen dwars over het eiland. Van Noord naar Zuid, van Órzola naar Playa Blanca. De route is ongeveer 80 kilometer lang en is ook voor minder ervaren wandelaars goed te doen. Enige conditie is echter wel aan te raden. Dit vulkanische eiland is werkelijk uniek in ieder opzicht en biedt ons schitterende vergezichten en unieke landschappen. Onderweg wordt daarom voldoende tijd geboden om te genieten van al het moois Lanzarote ons biedt. 

De 8-daagse reis bestaat uit zorgvuldig uitgekozen accommodaties, op basis van een tweepersoonskamer, en een eigen badkamer, en ontbijt. Uiteraard is er de mogelijkheid om tegen een toeslag een eenpersoonskamer te krijgen. 
Vind je het leuk om avontuurlijke wandelreizen te maken, en spreekt dit eiland je aan?
Ga dan dit jaar met ons mee!
Meer info is te vinden: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/lanzarote/

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.