El Hierro

Een eiland met een ziel!

Zelfstandige 8 daagse wandelreis

Gericht op diegenen die een georganiseerde reis willen maar in hun eigen tempo wandelen en die fan zijn van cultuur, geologie, geschiedenis en natuur in het algemeen.
Een van de uitgangspunten van self-guided tours is vrijheid van handelen: jij bepaalt wanneer, hoe en met wie. Bovendien bespaar je jezelf de logistieke problemen, omdat je vooraf alle informatie hebt over accommodatie, routes, transport.

Het milieu-erfgoed en zijn eigenaardige schoonheid; honderden zichtbare vulkanische kegels en spectaculaire lavavelden; de adembenemende uitzichten; de natuurlijke poelen gevormd door de kracht van de Atlantische Oceaan; de sporen, getuigen van een nog levend verleden; de rust van de steden; de gastvrijheid van zijn mensen; zijn ambachtslieden; traditionele keuken en uitstekende wijnen; de biodiversiteit; uw inzet voor duurzaamheid.

Het bevat:

  • Vertrekken wanneer je wilt
  • Accommodatie in een tweepersoonskamer met ontbijt
  • Alle transfers per taxi
  • Welkomstpakket met route instructies
  • Vanaf 2 personen

Duur 8 dagen

Voor2 personen:  V.A. € 750,00 / p.p.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Jeanne

Heb je vragen over deze bijzondere reis, of wil je kosteloos een voorlopige boeking doen? Ik ga samen met jou aan de slag.

0,00 €
Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp