Hasta la Vista Fuerteventura! Hola Lanzarote!

IMG_3173

Van alles en nog wat, net voor de kerst!

1|De nieuwe lockdown 
Hoe gaan we hiermee om? We hebben besloten om de georganiseerde GR131 wandeltocht op Fuerteventura, die op 15 maart vertrekt vooralsnog door te laten gaan. We wachten af hoe de ontwikkelingen zich voortzetten. Eventuele geïnteresseerden kunnen boeken, met gratis annulering in verband met de Coronamaatregelen. Mocht de reis toch niet door kunnen gaan dan plannen we een latere datum.

2|De beschilderde geitjes 
We hebben natuurlijk al steeds verschillende geitjes laten zien, en de vraag is: hoeveel verschillende beschilderde geitjes heb je in totaal na de CRASH gezien? Geef dit aan ons door en we verloten een aardigheidje.

3| Hola Lanzarote 
Gisteren hebben we Fuerteventura verlaten en een overtocht gemaakt naar Lanzarote. Fuerteventura was in meerdere opzichten een avontuur. Niet alleen qua eiland, maar ook qua het uitdenken van een goed concept voor de website. En we zijn trots op het resultaat! Zoals Fuerteventura nu gepresenteerd staat, zo gaan we dat ook voor de andere eilanden doen. En Lanzarote is nu aan de beurt. We hebben er heel veel zin in! Veel foto’s, filmpjes en verhalen gaan weer voorbij komen, zowel op de website als op Facebook! Maar eerst een weekje welverdiende rust. Wij wensen jullie fijne, warme kerstdagen toe. Tot over een week, hasta la vista!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “Hasta la Vista Fuerteventura! Hola Lanzarote!”

  1. Buenos días Jeanne en Astrid! Jullie hebben een enorme inzet op Fuerteventura gedaan en het resulaat mag zeker gezien worden! Wat jullie van dit eiland aanbieden treft de ziel (Spirit) van Fuerteventura. Het lange rijpingsproces op het eerste eiland zal zijn vruchten afwerpen op de volgende, daar ben ik van overtuigd. Ik wens jullie 3 een welverdiende rust en nadien veel plezier en succes! Tot binnenkort.

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »