Aan alles komt een einde
Lanzarote

Na 3 maanden Lanzarote komt er een einde aan dit eiland. Met pijn in ons hart nemen we voorlopig even afscheid. Wat een fijne tijd hebben we hier gehad! Maar het is tijd om verder te gaan. Er wachten nog 5 eilanden die door ons gezien moeten worden, en aan iedereen de mooie locaties, wandelingen en accommodaties getoond kunnen worden. Al de nieuwe ontmoetingen die er zijn geweest, blijven in ons hart.

Gran Canaria wacht op ons. We laten weer alles zien waar we achter staan. Kleinschalige accommodaties, de leukste wandelingen, met of zonder gids. Alles wat we tegen gaan komen en past in de reisorganisatie komt aan bod. We gaan starten in het noorden Las Palmas om zo via het midden af te reizen naar het zonnige zuiden.

Je kan ons volgen via instagram, facebook, of via de blog als je ingeschreven bent.

Tot ziens op Gran Canaria!!!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

4 reacties op “Aan alles komt een einde”

  1. Zó blij jullie te hebben leren kennen! Ga met deze meiden op pad want zij weten de mooiste plekjes op de eilanden. AANRADER♡

  2. Ik blijf jullie volgen. Heel veel plezier en dank voor de mooie verhalen en foto’s van Lanzarote. Zeker het noorden van Gran Canaria heeft ook veel mooie plekjes, hopelijk gaat het weer wat meewerken. Groetjes, Angélique

  3. Hallo Jeanne en Astrid! Ik wens jullie veel geluk en vele prachtige wandelingen in Gran Canaria toe. Als Tenerife de volgende bestemming op je lijstje is, laat het me dan weten, ik zou graag met jullie samenwerken!

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: