Aankomende week even naar Nederland
Schermafbeelding 2021-10-28 om 10.04.34

Na 16 maanden rondzwerven met onze camper op mijn alle eilanden, hebben we veel werk voor elkaar gekregen. Aankomende week gaan we onszelf proberen te promoten in de echte reiswereld. Het Reisprof Event in het Spoorwegmuseum is een reisbeurs voor de professionele reiswereld. Wij zijn zeg maar “het snoepje” voor de reiswereld. 
De laatste weken hebben we heel hard gewerkt aan een reisgids, waar we uitleggen wie we zijn en wat we doen. Deze is als  in digitale versie te downloaden op de site.

Wat betekend Canary-Hiking nu eigenlijk?

Wandeltochten Canarische eilanden was onze eerste naam, maar die was voor de Spanjaard toch te moeilijk om te onthouden. Het besluit om de naam te veranderen was vlug genomen, zodat we op de eilanden wel te onthouden zijn.

Canary-Hiking is de nieuwe naam die we al enige tijd aan het gebruiken zijn, en inmiddels beginnen we wat bekender op de eilanden te worden. Mensen zijn enthusiast over ons concept en geven graag hun medewerking aan ons.

MORE THAN HIKING IS ADVENTURE IN NATURE!

Met ons reisboekje willen we de eilanden  door onze ogen laten zien, hoe de bevolking leeft en hoe mooi de natuur daar is.

De reisgids is gratis te downloaden op de website.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: