Aansluiting bij VvKR is een feit.

revalidatie Lanzarote

Na hard gewerkt te hebben aan mijn eigen reisorganisatie ben ik nu aangesloten bij VvKR. Een vereniging van kleine reisorganisatie’s. Ik ben trots wat ik allemaal heb bereikt het laatste jaar. Deze prachtige wandelvakantie’s met veel avontuur, verhalen van de eilanden, staan klaar om te boeken. Als eerste start de 8-Daagse reis naar Lanzarote ( 5 mei 2020), vervolgens meteen er achteraan de 12-daagse reis naar Fuerteventura (12 mei 2020), en vervolgens Gran Canaria (25 juni 2020).

Op de reizen zit tot 31 januari een vroegboekkorting van 10%, en een RVS drinkbeker gratis voor de eerste 25 boekers. Een T-shirt, een sportsjaaltje krijg je tijdens de reis. Voor meer info: wandeltochten-canarische-eilanden.nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.