Alles nat

Tja, na twee van die heftige regendagen is ondertussen alles nat, niks heeft kunnen drogen omdat t overal vochtig is. Zelfs mijn geld was nat!

Gisteravond was het echt noodweer, storm, en erg koud. Ik had gelukkig een kamer aangeboden gekregen bij een Nederlands echtpaar die in Galicië wonen. En maar goed ook want het viel er met bakken uit.

Wat moest ik nu aan? Alles was kletsnat…….. mijn sneldrogende wandelbroek dan maar…. onderbroeken waren kletsnat dus maar geen aan. Nat shirt in de hoop dat wat zou drogen. Het was niet fijn om zo te starten en me ook nog in kletsnatte schoenen te proppen, maar gelukkig was de hevige regen weg en zag de lucht er iets vriendelijker uit. Ik liep een stuk met iemand mee die wandeltochtjes aan het maken was in dit gebied. Dus had wat te kletsen!

Het eerste stuk ging door een soort sprookjesbos, wat de Efteling wel leek. Heel magisch. Doordat het nog wat aan het miezeren was, leek het helemaal magisch.

Langzaam maar zeker begon het op te klaren en kwam voorzichtig de zon door. Nou….. ik kan je vertellen, mijn natte was ging gelijk aan de waslijn van mijn rugzak. Drogen die handel!

27 km heb ik gelopen vandaag, en ik begin te wennen aan alles, nergens geen pijntje meer, en lekker lopen in dat zonnetje. Zo kwam ik onderweg nog een leuk stempelpostje tegen die me een sinaasappel gaven….

Vilanova is een aardig klein plaatsje waar ik weer wat Caminolopers tegen kwam. De meesten gaan morgen meteen naar Santiago maar ik maak nog een tussenstop. Heb er nog geen zin in om dit alles te eindigen.

Eenmaal in mijn hostel kreeg ik te horen dat er een wasmachine en droger was……. je kan je voorstellen hoe bij ik was! Alles erin en wassen die handel. En raad eens….. toen ik terug kwam in de hostel lag alles lekker fris opgevouwen op mijn bed! Morgen vertrekt mijn boot om 11 uur, lekker rustig aan en genieten van deze boottocht.

Voor nu Hasta Mañana…..

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: