Berichten vanuit Nederland
La Palma

Wat een afschuwelijke berichten vanuit Nederland. De overstromingen in Limburg…, de dood van Peter R. de Vries, de nieuwe Corona maatregelen. Wanneer gaat alles weer eens de positive kant uit????

Terwijl we op la palma zitten zien en horen we de berichten vanuit Nederland. Astrid woont in Hoensbroek waar het allemaal begon. Haar huis staat gelukkig hoog en droog. Is het weer de klimaatverandering waar men over spreekt? Of heeft het te maken met de Corona maatregelen? Wie zal het zeggen. Wat is er aan de hand op deze aardbol???

Zonder social media zouden we van niets weten en leven we gelukkig op dit moment op La Palma. We zijn bezig zijn om erg leuke reizen te maken, maar we weten nu met de media dat er weer heel veel geannuleerd gaat worden. Je moet je voorstellen dat de Canarische eilanden leven van toerisme. We zien hoe een na de ander failliet gaan, of gewoonweg stopt met alles.

Wat vinden wij van alles? We hebben onze eigen gedachtes over alles….. Het toerisme gaat hier aan kapot. Het is letterlijk “ Survival of the Fittest”

Vandaar dat ik jullie wil meenemen naar iets positiefs.

Wij zijn begaan wat er allemaal gebeurt! En voor iedereen die ervoor open staat….geniet van wat positiviteit!!!

De Cubaanse sigaar op La Palma
Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

1 reactie op “Berichten vanuit Nederland”

  1. Hallo Jeanne en Astrid, hartelijk bedankt voor de opbeurende woorden en de “Cubaanse sigaar”, maar in Cuba is het ook niet hemel op aarde… Maar toch… een positief woordje doet soms wonderen. Ik vind wel dat Astrid meer geniet van de sigaar dan jij… Groetjes!

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: