Bezinning……

Coronavirus!!!
Tot voor kort was Corona een lekker biertje. Nu een woord wat de hele wereld overgaat als een ernstig virus. Nog nooit hebben we zoiets meegemaakt. Het onwerkelijke aan dit alles is dat we nog niet beseffen wat ons te wachten staat in de toekomst. De wereld staat letterlijk stil. Oude gewoontes komen weer tevoorschijn, kinderen in de speeltuin, mensen op straat, spelletjes komen weer op de tafel.
Ondanks de Corona krijg ik een soort van rust. De ziekenhuis afspraken, therapie, tandarts, psycholoog, alles wordt afgezegd, of gaat per telefoon. De sportclubs zijn gesloten en hoe makkelijk gaat het om zelf thuis te sporten!

De negatieve kant van de Corona is dat de tochten tot en met de zomer zijn geannuleerd. Mijn eerste reizen waar ik hard aan gewerkt heb om ze in groepsverband te lopen. Zo sta je nog op de Fiets&Wandelbeurs, en zo is alles geannuleerd. Dan wil ik niet eens over de kosten praten, want we zijn allemaal getroffen.

Na de zomer hoop ik weer te kunnen starten met 3 groepsreizen. De reis Fuerteventura, Lanzarote en Gran Canaria kan op ingeschreven worden. Mocht het niet door kunnen gaan door de maatregelen dan kan het kosteloos geannuleerd worden.
https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl

De focus ligt nu op 2021. Groepsreizen en nieuwe exclusieve individuele reizen. Hierover later meer. Meer info over wandeltochten-canarische-eilanden.nl ontvangen? Schrijf je in op de gezellige blog waar je alle nieuwtjes en verhalen kunt volgen.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: