Camino Santiago GC Deel 3
Camino Santiago GC

In Cruz de Tejeda sliepen we in een leuk knus hotel. Fijn om na lange tijd weer iets meer ruimte te hebben. Maar ook raar met de geluiden van andere mensen op de gang… en een heel eind te moeten lopen voor je koffie. Kyra was er ook echt een beetje onrustig door.

Na het karige ontbijtje en koude koffie zijn we na de stempelpost op pad gegaan naar het eindpunt. Een tocht van 22 km die we vanaf de top op 1700 meter weer naar zeespiegel moesten lopen. Gáldar was het eindpunt. Wat kan ik vertellen over deze tocht… natuurlijk hebben we blaren… maar we gaan door! Kyra wandelt gewoon mee of er niets aan de hand is.

Jammer genoeg zijn er vaak grote bosbranden op Gran Canaria, maar de natuur herstelt op wonderbaarlijke, krachtige wijze.
Vanaf Cruz de Tejeda ging het nog even stijl omhoog, voordat we aan de 1600 meter afdaling konden beginnen.


Het belangrijkste is dat we deze tocht goed uitgelopen hebben met een volle stempelkaart en een Credential vanuit de Kathedraal. Uiteindelijk waren we alle drie echt blij om weer naar onze knusse camper te mogen. Lekker alles bij de hand. Kyra is neergeploft en helemaal happy. Home sweet home!

Wat wij nu gaan doen? Lekker even naar het strand en het lichaam laten uitrusten. We voelen dat we geen 20 meer zijn.

Er zijn meerdere groepreizen gepland op alle Canarische eilanden. Als je interesse hebt om eens mee te gaan met één van de reizen, laat dan even een berichtje achter.

Wil je ons graag volgen met alles wat we doen, kijk dan op de website www.canary-hiking.com, facebook zijn we te vinden met Canary-Hiking en natuurlijk Instagram!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “Camino Santiago GC Deel 3”

  1. Hi, jullie drie! Gefeliciteerd voor de inspanning en de wilskracht! Het pintje hebben jullie zeker verdiend. En wat een mooie foto’s! Wie daar geen zin krijgt om jullie te volgen, is een mummie. Ben benieuwd naar jullie volgende reportage. Groetjes en hopelijk tot binnenkort.

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: