Camino Santiago op Gran Canaria
Camino Santiago GC

The big day is starting tomorrow……
A 3 days hike from South to North Gran Canaria.

27 April 2021 , de verjaardag van Maud (mijn dochter) ze wordt 22 jaar oud. Voor het eerst in mijn leven ben ik niet op de verjaardag van mijn eigen kind. Geen aardbeientaart die ik elk jaar weer zelf voor haar maak! Voor de zekerheid heb ik haar het recept gestuurd zodat ze het zelf kan maken als ze zou willen. Het doet best een beetje pijn dat ik er niet kan zijn……


Morgen gaan we van start met een drie daagse wandeltocht van Zuid naar Noord Gran Canaria. De Camino Santiago! Morgen is de bedoeling dat we vanuit Maspalomas lopen naar iets verder dan Fataga. Ik ben benieuwd hoe dit gaat want ik ben vandaag kei hard gevallen op mijn knie!!We zaten op een terras met een prof trailrunner met zijn familie en iemand uit Japan die sportevenementen organiseert vanuit Japan. Hier viel ik dus ……  en natuurlijk vroegen ze of het ging….. waarop ik vrolijk jaaaa…. zei, maar potverdomme ik was misselijk van de pijn!!! Ik zei niets maar intussen kwam het bloed door mijn broek heen…..Hopelijk is het morgen wat genezen zodat we aan de 25 km kunnen beginnen!

We proberen dagelijks een verslag uit te brengen over deze Jacobsweg die hoort bij de Camino Santiago….De Credential hebben we vandaag in San Bartholomé opgehaald, met onze eerste stempel er op. Natuurlijk gaat deze Credential (een pas dat je een pelgrim bent) vol stempels komen, zodat we in Galdár onze officiële credential af kunnen halen als pelgrim.
Vorig jaar heb ik Camino Santiago gelopen vanuit Portugal naar Santiago en daarna nog 100 km verder naar Finisterre. Op deze tocht heb ik 2 keer mijn Credencial gekregen, één in Santiago, en één in Finesterre. Nu komt er een derde bij als het goed is!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: