Daag jezelf uit op Lanzarote, ga mee in september!
244cc0a2-f1ed-4167-a46d-ff46d546dda9

Look at the bright side… en doe wat je al heel lang wilt doen! Ga mee met de geheel verzorgde 8-daagse wandelvakantie op een van de mooie Canarische Eilanden. De Camino Naturales van Lanzarote start op 7 september 2021!

In een kleine wandelgroep loop je gedurende 5 dagen 80 km van noord naar zuid Lanzarote. We volgen een deel van de grote afstandsroute; de GR131 Camino Naturales, die over alle 7 Canarische Eilanden loopt.

Als je klaar bent met de dagtocht, kom je heerlijk tot rust in de typische Casas Rurales en oude Finca’s. Geniet van de prachtige omgeving en creëer rust in je lichaam en geest.

Het maximaal aantal deelnemers is 10. Geïnteresseerd? Neem een vrijblijvende optie! Heb je interesse in de GR131 Camino Naturales op andere eilanden? Bekijk ons aanbod op www.canary-hiking.com.

We werken samen met www.adventurestore.nl. Heb je een reis bij ons geboekt? Dan geven we je graag een korting van 10%. Te besteden in de grootste wandelspeciaalzaak van het zuiden. Niet in combinatie met andere aanbiedingen!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: