Dag 3 GR131 Fuerteventura
GR131 Fuerteventura 2022 Routa-3-14

Vandaag staat na een koude regenachtige nacht Tefia op ons programma. Nadat iedereen voorzien was van een lekker ontbijt en een hele fijne nachtrust in ons verblijf, gingen we op pad naar Tefia! Een tocht van 20 km lang. Volop aangekleed tegen het regenachtige en koude weer vertrokken we vandaag met de laatste vlakke etappe.

 

Na gelang de dag begon het steeds meer op te klaren. Het zonnetje kwam tevoorschijn en de wolken trokken weg. De koude zware wind was ook de spelbreker van deze tocht.

We zien inmiddels het gebergte voor ons waar we morgen over gaan richting Betancuria.

Verwaaid en toch moe om continue tegen de wind in te lopen, is het eindpunt vandaag bereikt in Tefia. De moeheid van deze tocht is hier ook af te lezen van de gezichten.

Conclusie van de lopers…..Ging goed maar de harde wind maakte het zwaar.

Wat onze groep niet wist, was de leuke overnachting die voor hen gereserveerd was. Hoe leuk was het om de gezichten van deze groep te zen nadat ze de sleutel van hun huisje kregen. Allemaal een zeer comfortabel bed, een eigen zitje, een supermooie badkamer, en een ijskoud zwembad voor onze “Die Hards”.

Met de hele groep zijn we gaan eten in een TOP klasse restaurant. We lieten het ons allemaal smaken, en natuurlijk was het ook welverdiend! Morgen gaat het zonnetje weer schijnen, de regen is verdwenen en nu nog de koude wind! Op naar Betancuria!!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “Dag 3 GR131 Fuerteventura”

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: