Datum GCWF bekend!
GCWF

Datum van het GCWF is bekend!

26 oktober 2021 vertrek 8-daagse reis

Vertrekdatum: 26 oktober 2021.
Start van het event is op donderdag 28 oktober 2021

We organiseren een te gekke (!!) 8-daagse reis naar Gran Canaria met als hoofddoel het Gran Canaria Walking Festival, het GCWF! Dit is een groots 4-daags Wandel & Gastronomie evenement dat al zo’n 10 jaar wordt georganiseerd. De GCWF is er voor de wandelaars én voor de fijnproevers.

Het evenement is van een bijzondere klasse: Gran Canaria heeft vele geheimen die alleen te voet ontdekt kunnen worden. Dankzij de goed uitgestippelde paden en routes kom je in contact met de puurste natuur van het eiland. Verken de ruigste en minder bekende kant van Gran Canaria en laat je betoveren door de schoonheid van de indrukwekkende landschappen. Ontdek de speciale charme die alleen degenen die diep de meest afgelegen plekken van het eiland ingaan, leren kennen.

Als deelnemer ontvang je naast het startbewijs, ook een T-shirt en vouchers voor het gastronomisch evenement. Op de dagen dat je niet hoeft te lopen heb de gelegenheid om deel te nemen aan leuke activiteiten zoals zeilen en canyoning.

8-daagse reis GCWF – Vanaf €650,00

Het verhaal van één van onze gidsen op Gran Canaria

Wanneer je vliegtuig Gran Canaria nadert, gluur je net als je medepassagiers opgewonden door het vliegtuigraampje, leunend en kreunend over andermans schoot om een glimp op te kunnen vangen van het beloofde paradijs. Op dat moment zie je waarschijnlijk niet meer dan een bruin, stekelig en rond eiland te midden van een plas water. Even later doemt haar oostkust op en wordt je aandacht getrokken door een kustvlakte die bevuild is met serres en stortplaatsen: el mar de plás&co. Een kleine rilling gaat door je lijf en een gevoel van ontgoocheling maakt zich kortstondig meester van je wandelaarshart. Maar als je dan je blik naar de horizon wendt, zie je haar kleurrijke bergtoppen en diepe ravijnen en hoor je de lokroep van de natuur! Wanneer je van boord gaat, en je voelt de warme voorjaarszon op je huid en proef je de zilte lucht op je lippen.
Gran Canaria maakt haar belofte waar!
“Korte blog van Sofie”

Maandelijkse pakketaanbiedingen met een 5% kortingscode!

Discover the Islands
Fuerteventura Suprise Package
Lanzarote Underground Experience
Camino Naturales GR131 grouptravel
Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: