Deel, Like en win……..

Omdat ik mijn social media wil uitbreiden, ben ik deze actie opgestart. De reisorganisatie organiseert wandeltochten over de Canarische Eilanden “De Camino Naturales”, ofwel GR131. De wandeltochten lopen van Noord naar Zuid of van Oost naar West over een eiland. Houd je van avontuur? Kijk dan eens op de website voor informatie en de verschillende prijzen.
Welk eiland zou je eens willen bezoeken? Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma of El Hierro?
Wil je graag naar de wandel en fietsbeurs? Ik geef 2 entreekaartjes tijdens deze actie weg, als je bij je voorkeur van een eiland ook aangeeft Fiets&Wandelbeurs!
Wat vraag ik van jullie?
Schrijf je in op de nieuwsbrief https://www.facebook.com/GR131/app/100265896690345/
Like en volg de Facebookpagina van wandeltochten-canarische-eilanden.nl https://www.facebook.com/GR131/
Geef je voorkeur voor een eiland aan, en eventueel Fiets&Wandelbeurs.

Ben je geïnteresseerd in de wandelreizen dan is er meer info op: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl
De winnaars van de drinkfles en de 2 entreekaartjes worden op 15 februari 2020 bekend gemaakt.


Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: