Definitieve datum WineRun Lanzarote bekend!

Vertrek dinsdag 9 juni.
Vluchten gaan vanaf Amsterdam en Dusseldorf International.

Een 8-daagse reis naar Lanzarote met als hoofddoel de WineRun. Een jaarlijks gastronomisch evenement dat in juni plaatsvindt.  The WineRun is er voor de hardlopers én voor de wandelaars. De afstanden voor de lopers zijn 12 en 23 km, en voor de wandelaars 12 km. Dit event is van een bijzondere klasse: dwars door de wijnvelden, over lavasteentjes, en over asfalt en zand.
Het is een ware uitdaging dit zware parcours af te leggen. Denk hierbij aan de hoogteverschillen en de elementen (zon en wind), deze maken het zwaar om het parcours binnen de gestelde tijdslimiet af te leggen. 

De WineRun is uitgegroeid tot een populair event waarbij het gehele weekend in het teken staat van muziek en gastronomie en waar je kan proeven van tapas, lokale bieren en wijnen.
De 8-daagse reis is inclusief transfers, accommodatie met ontbijt, startbewijs met t-shirt, begeleiding en een lichte training. (Exclusief vliegreis). Inschrijven kan op twee verschillende arrangementen vanaf €650,00.
De definitieve datum zal bekend gemaakt worden zodra de WineRun de datum heeft vastgezet. Voor vragen kan je mailen of bellen (31614583173) Kijk voor meer info: https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/lanzarote-winerun/

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »