Door en door nat…..

Vanmorgen had ik een sprankje hoop op iets beter weer!….. maar olala…… het was nog niet eens weerwaardig!!!! Zoveel regen, alles wat gisteren al nat was en ik nat in mijn rugzak terug stopte, kwam vandaag ook nat mee aan!!!! Geen sokken en onderbroeken meer droog, schoenen door en door nat……

Ik had via Facebook een adres gekregen waar ik kon verblijven in de hoop dat ik wat kon laten drogen! Maar het was echt bar en boos……. storm regen wind en mist…… niet normaal volgens de Spanjaard.

Omdat ik wist dat het ging regenen was ik al vroeg vertrokken om de regen voor te zijn. Door de dreigende lucht wist ik dat het bar en boos werd. Ik vertrok vanuit Arcade naar Almentaira, op zich een leuke route maar alles was in de ban van de regen.

Vlak voor mijn eindpunt kwam ik in een leuk plaatsje en warempel stopte t even met regenen

De dreigende luchten zorgden ervoor dat ik besloot me op te laten halen in dat dorpje. En maar goed ook, het noodweer brak toen echt uit!. Alles was nat en vochtig, ik heb zelfs geen onderboek of sokken meer voor morgen, zo nat is alles.

De mensen waar ik overnacht zijn aardig en vertellen vanalles over hun boerderij. De wijn die ze maken en hun nieuw opgezette reisorganisatie Druiven en wandelingen die ze organiseren in dit gebied. Morgen wordt ik op de route teruggezet en vervolg ik de laatste dagen richting Santiago. Morgen ga in naar Vilanova en slaap als het goed is in een klooster.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: