“Een aanrader voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen.​”
Reviews- Wandelen Canarische Eilanden Claudia02

In december 2015 ben ik met Jeanne naar Lanzarote geweest om daar van Noord naar Zuid te wandelen. De wandeltocht maakte deel uit van de GR-131. Onderweg heb ik enorm genoten van de schitterende natuur met verschillende kleuren: dan groen, dan zwart, dan rood. Het groene Noorden, de vulkanen, het wijngebied, de knusse dorpjes. Oprecht erg indrukwekkend. De accommodaties onderweg waren netjes, goed verzorgd en aangenaam toeven.

Jeanne is een fijn persoon om mee te wandelen en is de rust zelve. Het was een werkelijk unieke ervaring waarbij ik ongetraind toch tot meer in staat bleek te zijn dan ik dacht. Zelfs op de voor mij moeilijke momenten wist Jeanne mij er doorheen te slepen. Wat mij bij gebleven is, is de rust in mijn hoofd. Er was even niets anders belangrijk dan het wandelen en ik als persoon. Een aanrader voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen, zichzelf wil leren kennen en van avontuur, natuur en vrijheid houdt.

Claudia

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: