Een fijne plek…..

Wat ik was vergeten te melden gisteren, was toen ik aan het lopen op de Camino naar Fisterre iemand riep mijn naam….. He Jeanne(Jane) I gave you the credential yesterday…….. Ik dacht…. hoezo?? Toen kwam ik erachter dat hij me had ingeschreven waar ik de foto’s van gepost had. Ongelofelijk dat hij na zo velen inschrijvingen can wachtrijen van twee uur dat hij mijn naam weet!!

Maar vandaag na een zware dag gisteren stond ik om 7 uur op en ging mijn ontbijtje halen, zodat ik om 8 uur onderweg was……

Het was fris zo vroeg maar de zon brak door en het werd zowaar 30 graden. Ik had vannnacht mijn kamer gedeeld met een paar Spanjaarden die mijn tempo graag bij wilde houden! Ik vond t wat vervelend omdat ze bij me bleven. Na 12 km kwam er een koffiepunt en ik haakte graag af. Ik ging voor de koffie, en zo kon ik mijn pad alleen voortzetten. Maar het was weer een lange route, 30 km volop in de zon. Het was een fijne dag, ander landschap en goed weer. Maar die voeten….. mayowmay…… met flinke beklimmingen kwam ik uiteindelijk in mijn herberg aan…… En wat voor een….. in the middle of nowhere ligt er dan een herberg met restaurant en een basige vrouw waar je in eerste instantie bang can wordt. Maar Ow zo aardig en lief. Ze bracht mij naar de slaapplek en alles was spik en span! Fijn bed alles zeer schoon en een fijne relaxplek om te genieten van de zon!

Dorpje met 4/5 huisjes en een herberg. Ik ben nu op de Camino naar Fisterre en een totaal andere Camino. Je ontmoet andere mensen en het lijkt of alles opnieuw begint.

Het menu wat je krijgt in een herberg is een 3 gangen menu Inc. Drank voor 9€. Vandaag heb ik er voor t eerst gebruik van gemaakt, omdat er verse vis was. Salade vooraf, vis met salade en patates en toetje of koffie na, incl. Wijn zoveel je wilde…..

k

Maar zoals ik al vertelde, nieuwe Camino nieuwe mensen…… deze Camino vind ik leuk!?

Morgen laatste etappe van ongeveer 33 km en dan is t klaar. Mijn laatste oorkonde en dan beachtime….. hopelijk schijnt de zon aankomende dagen……

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.