Een gezellige Fiets&Wandelbeurs……

C356874E-51CE-4092-B4A8-5FAEF099E906

Wat een gezellige 3-Daagse beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Heel veel enthousiaste mensen die graag meer wilden weten over de wandelreizen. Hopelijk ga ik deze mensen ontmoeten op een van de reizen.

Klaar voor de start….

De contacten met mede standhouders waren erg leuk. “Camino Fietstransport” die zorgde voor koffie met bitterkoekjes, Bianca van “Ontdek Galicië”, die een reisbureau runt in Spanje waar ze zelf met haar man woont, de Stand van “Merrell” schoenen die zelfs de schoonzoon aan de wandel krijgt…….Sabine van “Villa Vital” die samen met haar man een hele mooie accommodatie heeft op Fuerteventura. Jonas van “La Palma” die graag met me wil samenwerken…… Op naar de volgende Fiets&Wandelbeurs 2021. Dank je wel voor het vertrouwen.


Zondag was een beetje een aparte dag. De bekendmaking van de uitbraak van het “Corona virus” in Nederland. Soms zag je mensen met een mondkapje lopen.

Als laatste heb ik me laten verleiden met een fivefinger schoen. En ik moet zeggen, ze lopen echt fantastisch!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.