Een grijze dag met een beetje zon….

Vanochtend vertrok ik vanuit Nigran om naar Vigo te lopen, misschien iets verder.

De zon wilde er niet doorheen komen en dat maakte de foto’s een beetje grauw. De stranden zijn er behoorlijk mooi als de zon schijnt nog mooier!

De eerste kilometers dacht ik verlost te zijn van de pijntjes en de kwaaltjes, maar dat was niet echt zo….Haha!

Ook dacht ik na over t plotseling overlijden…. het kan je zomaar gebeuren, blijkt maar weer!! Ik word er wat angstig van en dat had ik niet verwacht van mezelf. Een paar keer liep ik wat verkeerd en dan heb je z’n Spanjaard op leeftijd die ziet meteen dat je naar Santiago gaat en zet je meteen weer op de route. Deze mensen op leeftijd roepen allemaal…” bon camino”, ze weten waar je mee bezig bent.

Met zo’n grijze dag is het niet leuk. De stad Vigo is een grote best smerige stad die een kleine leuke kern heeft, maar niks aan om te verblijven!

Het zonnetje wat vandaag kwam was niet van de zon zelf, maar van een persoon! Gisteren kreeg ik bericht van iemand die mijn verhalen leest en me graag uit het stapelbedje wil hebben. Deze persoon heeft me gevraagd of er wat geld gestort mocht worden op mijn tekening. Iemand met een goed hart en graag op deze manier mensen vooruit helpt. Dat gevoel ken ik wel, dat je iemand op een manier wilt helpen die bij je past. Ik ga zelf kijken wat ik ermee ga doen. Ik blijf de hostels en herbergen bezoeken omdat je hier je medepelgrims weer ontmoet en een leuke sfeer geeft.

Ik heb mezelf wel getrakteerd op nieuwe sandalen van de decathlon. Dat was een must wat ik moest doen! Sponsor bedankt?

Ik loop nu met een rugzak beter dan zonder rugzak Haha…..Heb ik hem niet om dan ben ik instabiel en loop ik slecht! Mijn rug voelt niet goed zonder rugzak!!

Vandaag was een day-off zeg maar! 25 km gelopen, aangekomen in Vigo, een vreselijke stad, en morgen vlug weg hier om naar de kleine dorpjes terug te keren. Wat wel positief is is de koffie…. er zijn tig van die koffieshopjes en ze concurreren allemaal, wat er voor zorgt dat je lekkere koffie krijgt! Ik ga vroeg vertrekken en probeer weer de 30 km te lopen. See you Tomorrow!!!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.