Fuerteventura

"Een paradijsje op aarde"

Leuke winkeltjes
Secrets

Fuerteventura

Fuerteventura het eiland van de oker kleuren

Fuerteventura ligt geografisch onder Lanzarote en het is tevens het langste eiland van de Canarische archipel.
Fuerteventura is een eiland met contrasten; ruwe rotskusten aan de westzijde en langgerekte zandstranden aan de oostzijde. Een eiland met levendige toeristenoorden, maar ook met slaperige en pittoreske dorpjes, waar de tijd is bijna blijven stilstaan.

Een eiland met verlaten valleien en imposante bergen, het allerhoogste punt is “Pico de la Zarza” in het zuiden, 807 meter hoog. 

Schoonheid en onbegrensde vergezichten, voor wie wil zien… 
Een eiland van stilte en golfgedruis voor wie wil horen…
Verlatenheid en harmonie, voor wie wil voelen.

In schril contrast met het naastgelegen eiland Lanzarote, wordt hier niet alles op het toeristische presenteerblaadje aangeboden. Je mag zelf op zoek naar dat wat de moeite waard is om te zien.  Je doet zelf unieke indrukken en ervaringen op om nooit te vergeten.

Meerdaagse wandelreizen

Voor individuele reizigers die graag wandelen zijn complete pakketten samengesteld met meerdaagse wandeltochten. Alles wordt voor je geregeld; van accommodatie tot vervoer.

Zelf je reis samenstellen

Voor Fuerteventura hebben we een drie-tal arrangementen voor je samengesteld, zodat je een idee krijgt van hoe je reis er uit zou kunnen zien. Daarbij hebben we 5 daagse reizen in het noorden, midden en zuiden samengesteld, compleet met bijzondere overnachtingsplekken, excursies en natuurlijk wandelingen. Daarbij worden een aantal opties weergegeven waaruit je zou kunnen kiezen en waarmee je reis zou kunnen verlengen. Verder is er heel veel mogelijk. 

Laat ons weten hoe we de reizen specifiek op jou af kunnen stemmen. Dat kan via: 
– de WhatsApp button in de rechter benedenhoek
 en
– via het contactformulier en
– via 
mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl.    

Heb je al een accommodatie en wil je alleen een excursie of wandeling boeken, dan is dat ook mogelijk. Bij alleen een excursie worden geen boekingskosten gerekend. Hieronder zijn tevens beschrijvingen beschikbaar gesteld voor wandeltochten om op eigen gelegenheid te doen.

Rondreizen

Noord, Midden, Zuid

Extra bouwstenen

Optioneel bij te boeken

Reisadvies op maat

Maak je eigen reis

Top 10 Fuerteventura

Deze meertalige App met heel wat extra info over Fuerteventura is gratis en kan men downloaden voor iOS en Android.

Translate »