Fuerteventura

"Als je jezelf vrijheid en liefde gunt, kun je dat ook beter delen met de mensen om je heen."

Fuerteventura Camino Naturales GR131

12-daagse wandelvakantie – €795,00
Vertrekdatums

Met een selecte groep van maximaal 10 personen wandelen we in een periode van 12 dagen van noord naar zuid. De wandeltocht van ongeveer 160 kilometer lang is niet extreem moeilijk maar vergt wel enige conditie; iedere dag wandelen we gemiddeld 20 kilometer over onverharde paden met meer of minder hoogtemeters in desolate en ruwe landschappen. Fuerteventura is het oudste eiland en zoals alle Canarische Eilanden van vulkanische oorsprong.

De accommodaties op Fuerteventura zijn zorgvuldig uitgekozen; kleinschalig, duurzaam en sfeervol. Zo overnachten we bijvoorbeeld in een finca van meer dan 100 jaar oud, ver weg van het massatoerisme.

De prijs van de 12-daagse reis is gebaseerd op verblijf in een tweepersoons kamer met meestal een eigen badkamer. Voor mensen die graag een eigen kamer willen hebben; dit kan tegen een toeslag worden geregeld.

Als je niet graag met een groep reist, dan is het uiteraard mogelijk om op eigen gelegenheid te lopen. Deze optie is terug te vinden bij de ‘individuele reizen’.

Fuerteventura

12-daagse wandelvakantie
€ 795,00

Gaat door bij minimaal 4 pers.

Vertrekdatums
Inclusief
Exclusief

Gemiddelde afstand 20km 
Hoogste Punt 807 m
Categorie: middelmatig

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.