GCWF

Gran Canaria Wandel Festijn

Meer info volgt!

8-daagse reis – Vanaf €650,00
Vertrekdatum

We organiseren een te gekke (!!) 8-daagse reis naar Gran Canaria met als hoofddoel het Gran Canaria Walking Festival, het GCWF! Dit is een groots 4-daags Wandel & Gastronomie evenement dat al zo’n 10 jaar wordt georganiseerd. De GCWF is er voor de wandelaars én voor de fijnproevers.

Het evenement is van een bijzondere klasse: Gran Canaria heeft vele geheimen die alleen te voet ontdekt kunnen worden. Dankzij de goed uitgestippelde paden en routes kom je in contact met de puurste natuur van het eiland.

Verken de ruigste en minder bekende kant van Gran Canaria en laat je betoveren door de schoonheid van de indrukwekkende landschappen. Ontdek de speciale charme die alleen degenen die diep de meest afgelegen plekken van het eiland ingaan, leren kennen.

Je arriveert op 26 oktober op Gran Canaria. Dit is twee dagen voordat het event plaatsvindt. Zo kun je alvast acclimatiseren en we zullen een oefenloop organiseren, zodat je een beeld krijgt van het landschap op dit eiland.

Het event gaat officieel van start op 28 oktober. Als deelnemer ontvang je naast het startbewijs, ook een T-shirt en vouchers voor het gastronomisch evenement.

Na afloop van het evenement heb je nog twee dagen de gelegenheid om te chillen of om deel te nemen aan leuke en meer of minder actieve activiteiten zoals zeilen en canyoning.

Voorinschrijving Gran Canaria Wandel Festijn

Step 1 of 13

Voorinschrijving Gran Canaria Wandel Festijn. Geen verplichting, wel recht op de eerste plekken!

Translate »
Scroll naar top