La Palma & El Hierro

"Gun je brein vakantie!"

La Palma & El Hierro Camino Naturals GR131

10-daagse wandelvakantie – €795,00
Vertrekdatums

Met een select groepje van ongeveer 10 personen wandelen we in 10 dagen dwars over deze twee eilanden. Van Noordwest naar Zuid op La Palma, waar we veel hoogtemeters overbruggen. Enige conditie is daarom echt aan te raden. We vliegen op La Palma. Na de tocht op La Palma vliegen we naar Tenerife of we pakken de boot naar Los Cristianos om zo weer de boot naar El Hierro te pakken. De 10-daagse reis bestaat uit zorgvuldig uitgekozen accommodaties, op basis van een twee persoonskamer, en meestal een eigen badkamer, met ontbijt. Uiteraard is er de mogelijkheid om tegen een toeslag een eenpersoonskamer te krijgen. Omdat er op deze GR-route geen accommodaties zijn, verblijven we op een centraal punt.

 Vind je het leuk om avontuurlijke wandelreizen te maken, en spreken deze twee eilanden je aan? Ga dan in 2021 met ons mee!

La Palma

La Palma, is het zesde eiland van de route. In 3 tot 4 dagen lopen we vanuit het oosten in een grote bocht naar het zuiden. De eerste etappe is een korte, deze is 4 km lang en gaat weer terug naar het startpunt. De tweede etappe stijgt  al meteen naar een hoogte van ongeveer 2000 meter, wat spectaculaire uitzichten geeft. Tazacorte staat bekend omdat het de meeste zonuren van Europa zou hebben maar even verderop in de bergen kan men soms zelfs sneeuw verwachten. La Palma is  één van de natste eilanden van de Canarische Eilanden en wordt hierdoor ook wel het groene eiland genoemd.

El Hierro

El Hierro, is het zevende en laatste eiland van de route. Het eiland zelf staat bekend om zijn mist die soms hele dorpen opslokt. Verder is er vanuit zee een constante wind die zorgt voor de milde temperatuur op het eiland. El Hierro is daarom waarschijnlijk ook wel het minst geliefd bij de zonaanbidders. Toeristen komen vooral naar El Hierro voor de rust in combinatie met een aangenaam klimaat. De route op El Hierro duurt drie dagen.

Het programma

Dit programma gaat 29 september2021 van start en is in ontwikkeling.

La Palma &
El Hierro

10-daagse wandelvakantie
€ 795,00

Gaat door bij minimaal 4 pers.

Vertrekdatum
Inclusief
Exclusief
Reisdetails

Gemiddelde afstand 20km 
Hoogste Punt 2426 m Categorie: Zwaar

Omschrijving

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Boek La Palma & El Hierro

Kies je reis

Maak een keuze uit de groepsreizen.

Kies een vertrekdatum

Selecteer een van de beschikbare vertrekdata.

Boek reis

Binnen drie werkdagen ontvang je antwoord.

Boekingsformulier

Groepsreis La Palma & El Hierro

Step 1 of 4

Kies een vertrekdatum

Translate »
Scroll naar top