Lanzarote

"Collect moments, not things."

Lanzarote

Lanzarote het eiland van vulkanen

Van alle zeven de eilanden is dit het minst hoge eiland. Peñas del Charce is het hoogste punt op het eiland, gelegen tussen Haria en Los Valles. De top ligt op 670 meter. Het meest bergachtige gedeelte is te vinden in het Noorden van Lanzarote. Tevens vinden we hier oude bodega’s die in bezit zijn van oudsher machtig grootgrondbezitters.

Lanzarote is een prachtig eiland met unieke charmes en zijn eigen karakter. Het is zeker de moeite waard om het eiland te bewandelen.
De lavavelden met de zwarte as, de beroemde wijn producerende druivenvelden, die kilometers breed zijn, de droge wind, Yaiza met de Aloé Vera, het Timanfaya gebergte, Teguise met de geweldige knusse winkeltjes, Haria met het museum van César Manrique, en een lieftallige dorpskern de kust van Famara, en natuurlijk de mooie witte zandstranden van Órzola.

En La Graciosa, een oase van rust terug in de tijd, biedt je dromerige stranden en een echt contact met de lokale bevolking. Dit kleine eilandje is zeker de moeite waard voor een bezoek.

Meerdaagse wandelreizen 

Voor individuele reizigers die graag wandelen zijn complete pakketten samengesteld met meerdaagse wandelingen. Alles wordt voor je geregeld; van accommodatie tot vervoer.

Zelf je reis samenstellen

Via het keuzemenu zelf je reis samenstellen door te kiezen uit de volgende opties: accommodatie, wandelingen en excursies met of zonder gids of vervoer.  

Heb je al een accommodatie en wil je alleen een excursie of wandeling boeken, dan is dat ook mogelijk. Bij alleen een excursie worden geen boekingskosten gerekend. Hieronder zijn tevens beschrijvingen beschikbaar gesteld voor wandeltochten om op eigen gelegenheid te doen.

Wandeltochten-Canarische-Eilanden werkt één op één samen met een officiële touroperator van het eiland El Hierro en officiële gecertificeerde gidsen. 

Op maat gesneden vragen kunnen gesteld worden via het contactformulier of via mail@wandeltochten-canarische-eilanden.nl.

Lanzarote

Inclusief
Exclusief
Omschrijving
Niet te vergeten

Wij adviseren geschikte, comfortabele en robuuste kleding, een hoed of een pet, een zonnebril, wind- of regenbeschermingsjack en warme kleding, vooral in de wintermaanden. Het is ook raadzaam om voldoende eten en drinken mee te nemen, naast zonnebrandcrème.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Accommodaties

Finca's Casas Rurales en hotels

Meerdaagse wandelreizen

Trektochten Lanzarote

Wandelen met gids

Vanaf 2 personen te boeken

(Privé) Excursie

Met vervoer en het eiland rond

Diverse Excursies

Vanaf 2 personen te boeken

Zelf wandelen

Informatie over wandelingen.

Boek Lanzarote individuele reis

Kies je accommodatie

Maak een keuze uit de verschillende accommodatie's (meerdere mogelijk).

Kies een vertrekdatum

Offerte aanvraag

Geef je voorkeuren aan voor een offerte.

Lanzarote
De voorwaarden zijn hier te lezen.
Geen zorgen, de voorwaarden openen in een nieuw tabblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *