Lanzarote Winerun

Een verrassend sportevenement, met leuke excursies.

Lanzarote WineRun

8-daagse reis – Vanaf €650,00
Vertrekdata

Een 8-daagse reis naar Lanzarote met als hoofddoel de WineRun. Een jaarlijks gastronomisch evenement dat in juni plaatsvindt.  The WineRun is er voor de hardlopers én voor de wandelaars. De afstanden voor de lopers zijn 12 en 23 km, en voor de wandelaars 12 km. Dit event is van een bijzondere klasse: je loopt dwars door de wijnvelden, over lavasteentjes, en over asfalt en zand.
Het is een ware uitdaging dit zware parcours af te leggen. Denk hierbij aan de hoogteverschillen en de elementen (zon en wind), deze maken het een zwaar om het parcours binnen de gestelde tijdslimiet af te leggen. De tijdslimiet is 5 uur. Onderweg passeer je diverse bodega’s waar je de lokale wijnen kan proeven. Uiteraard is er voldoende water onderweg. De uitzichten onderweg zijn adembenemend!

De WineRun is uitgegroeid tot een populair event waarbij het gehele weekend in het teken staat van muziek en gastronomie en waar je kan proeven van tapas, lokale bieren en wijnen.
Naast het startbewijs ontvang je een T-shirt, een medaille en vouchers voor het gastronomisch event in Uga, waar ook de finish zal zijn.

Arrangement 1 Normaal €695,00/€650,00

Accommodatie, transfer van en naar de luchthaven, startbewijzen inbegrepen zijn. Uiteraard worden de lopers naar de start gebracht en na afloop weer naar de accommodatie gebracht.Ook zullen we een training organiseren voor de WineRun.

De accommodatie is op basis van een twee-persoonskamer met logies en ontbijt, en bevindt zich op een bijzondere locatie, beschikt tevens over een 2 zwembaden met een botanische tuin. Uiteraard is in onderling overleg meer mogelijk. Partners zijn vanzelfsprekend ook welkom. Zij betalen iets minder voor de reis als ze niet deelnemen aan de WineRun.

Excursie’s los te boeken: (prijzen onder voorbehoud)

  • Eiland Lobos met dolfijnen €55,00
  • Eilandtour Noord €60,00
  • Timanfaya €35,00
  • Fietstocht €60,00
  • Op aanvraag diverse excursies die aangevraagd kunnen worden.

Arrangement 2 Exclusive €895,00/€850,00

Accommodatie, transfer van en naar de luchthaven, excursies zoals een eilandtour, duikarrangement of fietstour, een dagexcursie met een catamaran en startbewijzen zijn inbegrepen . Uiteraard worden de lopers naar de start gebracht en na afloop weer naar de accommodatie gebracht.

De accommodatie is op basis van een twee-persoonskamer met logies en ontbijt, en bevindt zich op een bijzondere locatie, beschikt tevens over een 2 zwembaden met een botanische tuin. Uiteraard is in onderling overleg meer mogelijk. Partners zijn vanzelfsprekend ook welkom. Zij betalen iets minder voor de reis als ze niet deelnemen aan de WineRun.

Om het eiland te leren kennen, zijn er een aantal excursies georganiseerd. Zo hebben we een unieke duikworkshop en een exclusieve dagtocht met een catamaran voor u. Is duiken niks voor u, dan behoort een fietstocht met o.a. een bezoek aan de woning van de bekende filmster Omar Shariff tot de mogelijkheden. Met de gehele groep zullen we een eilandtour maken.  Het definitieve programma zal nog bekend worden gemaakt.

Informatie over de terugreis

Aan het einde van de reis worden jullie weer afgezet op het vliegveld van Arrecife. Mochten jullie op eigen gelegenheid nog langer willen blijven, dan is er vanuit Playa Blanca een busverbinding naar het vliegveld van Arrecife. Uiteraard kunnen jullie ook een taxi nemen.

Lanzarote

8-daagse reis Lanzarote
De Winerun bij een unieke accommodatie weg van de massa toerisme.

Deze reis gaat zeker door bij een deelname van 6 personen.

Vertrekdata
Inclusief
Exclusief
Reisdetails

Duur:        8 dagen

Prijs:  Arrangement 1
€695,00/€650,00

Prijs:  Arrangement 2        895,00/€850,00

Gaat door bij een minimale deelname van 6 personen.

Vertrekdata

Omschrijving

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Boek Lanzarote

Kies je reis

Maak een keuze uit de groepsreizen.

Kies een vertrekdatum

Selecteer een van de beschikbare vertrekdata.

Boek reis

Binnen drie werkdagen ontvang je antwoord.

Boekingsformulier

WineRun Lanzarote

Stap 1 van 4

Kies een vertrekdatum

Translate »
Scroll naar top