Deze reis is voorbij en gaat weer van start in 2022

Durf de meest natuurlijke en onbekende kant van Gran Canaria te ontdekken in deze nieuwe editie van het Gran Canaria Walking Festival.
Verken de gevarieerde landschappen van het eiland door 4 begeleide etappes te wandelen. Ontdek en geniet daarna van de smaken van de lokale keuken.  

Maar er is nog meer. Om het Jacobijnse jaar 2021 te vieren, is besloten om de vier door een gids begeleide routes samen te laten vallen met die van de Jacobsweg van Gran Canaria. Uiteindelijk sluit je de vierdaagse wandeltocht af in de historisch rijke stad Gáldar. 

Hier zijn genoeg redenen om mee te gaan met deze reis!

8-Daagse reis V.A. € 650,00

Inclusief:

Optioneel:

Recentelijk compleet gerenoveerde huisjes met 2 grote zwembaden (1 verwarmd). Rustig gelegen, met aanwezigheid van een kleine supermarkt. Op loopafstand van de zee en winkels en restaurantjes. Gratis shuttlebus naar Maspalomas strand en Playa del Inglés 

8-daagse reis  € 650,00

Vertrekdatum

We organiseren een te gekke (!!) 8-daagse reis naar Gran Canaria met als hoofddoel het Gran Canaria Walking Festival, het GCWF! Dit is een groots 4-daags Wandel & Gastronomie evenement dat al zo’n 10 jaar wordt georganiseerd. De GCWF is er voor de wandelaars én voor de fijnproevers.

Het evenement is van een bijzondere klasse: Gran Canaria heeft vele geheimen die alleen te voet ontdekt kunnen worden. Dankzij de goed uitgestippelde paden en routes kom je in contact met de puurste natuur van het eiland.

Verken de ruigste en minder bekende kant van Gran Canaria en laat je betoveren door de schoonheid van de indrukwekkende landschappen. Ontdek de speciale charme die alleen degenen die diep de meest afgelegen plekken van het eiland ingaan, leren kennen.

Je arriveert op  Gran Canaria. Dit is twee dagen voordat het event plaatsvindt. Zo kun je alvast acclimatiseren om relaxt aan de vierdaagse te kunnen beginnen. Het dagelijkse vertrekpunt zal zijn in maspalomas/Playa del Inglés waar we met bussen naar de  vertrekpunten worden gebracht.

Als deelnemer ontvang je naast het startbewijs, ook een T-shirt en vouchers voor het gastronomisch evenement.

Na afloop van het evenement heb je nog twee dagen de gelegenheid om te chillen of om deel te nemen aan leuke en meer of minder actieve activiteiten.

Inschrijving Gran Canaria Wandel Festijn

Voor deze reis worden er € 25,00 aan boekingskosten gerekend. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp