El Hierro, here we come……
El Hierro

Na een periode van rust, bezoek aan Nederland en in de drukte van Tenerife ondergedoken geweest, zijn we sinds zondag op het laatste niet geziene eiland terecht gekomen. El Hierro oftewel Ferro.

El Hierro, ongerept en mooi!

El Hierro is het meest westelijke en kleinste bewoonde eiland van de Canarische Eilanden. Een authentiek gebleven paradijsje midden in de Atlantische oceaan. Door de slechte bereikbaarheid is er relatief weinig toerisme. Door het subtropisch klimaat, met in de winter een gemiddelde temperatuur van 18 graden en in de zomer 23 graden, is het een ideale bestemming voor jou als je houdt van een actieve vakantie in een ongerepte veelzijdige natuur. 

Wat gaan we doen op El Hierro?

*De GR131 gaan we lopen.
*We gaan op zoek naar de bijzondere overnachtingen.
*We gaan mooie pakketreizen en een evenement maken.
*We gaan alle wandelingen die op onze site staan bewandelen.
*We proberen unieke verhalen over dit eiland te vertellen!

Hierboven zie je een foto…….de achterliggende informatie willen we graag met jullie delen. “ Hoe ruim je een hoop troep op?” De inhoud van deze leuke plek is een verzameling van wasmachine´s koelkasten en al het huiselijke apparatuur wat ze op de straten bij elkaar gevonden hebben.

De zee is zo helder dat je denkt dat je kunt staan……..Overal zie je leuke aangelegde trapjes om de zee in te gaan. Geen boemboxen op het strand maar rust. Hier en daar zijn wat eilandbewoners die een dagje strand organiserende meteen gebruik maken van de aan het strand gebouwde barbecues. Aankomende tijd gaan we meer over dit eiland posten. Uniek, kleinschalig en vol verassingen!

Houd ons in de gaten als je meer over de Canarische eilanden wilt weten dan zon, zee en strand!

Aankomende groepsreizen die gepland staan zijn:

Wil je meer info dan kan dat via het contact formulier:

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: