BUENAS TARDES

BUENAS TARDES


Facebook


Youtube


Pinterest

Vertrek naar Gran Canaria….. onbewolkt in Nederland,maar ow zo bewolkt op de eilanden. Ik werd opgehaald door een Spaans echtpaar die kennissen van mijn zus zijn. Gustavo en Paci…..  heel Las Palmas hebben ze laten zien. Paci de vrouw van Gustavo, pikten we voor de rondleiding op. Ondertussen moest er nog koffie gedronken worden bij de familie. Alles op zijn Spaans!!! Papa in de pyjama , die een wekelijkse scheerbeurt van de zoon kreeg… Ik had werkelijk geen idee wat er allemaal werd verteld, wel hoorde ik Camino, Agaete, Fuertaventura, waarschijnlijk over mij…… Zo vlug als we binnen vielen voor koffie, zo vlug gingen we ook weer weg.

Paci staat schijnbaar bekend om haar tortilla’s. Dus aten we…… Tortillas. Ik moet zeggen!!…….. ze zeggen het niet voor niets. Het was echt lekker. Ondertussen werden alle fotoboeken uit de kast gehaald, en werd er veel verteld over Hollanda…. Ze zijn weg van Holland, en is te zien in de aankleding van het huis…..klompjes, molentjes, bloemetjes van zijde!! Voor de gastvrijheid had ik peperkoek, speculaas, stroopwafels en speculooskoeken meegenomen. Die laatste waren niet lang aanwezig!!?

Voor Een Canarische tijd lig ik al vroeg op bed, het regent, en morgen is de eerste etappe, die best ver is en er wordt regen verwacht.




Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »