En dan nu de Wellness!
IMG_8831

Het zit me nog steeds niet lekker dat ik zogezegd afgekeurd ben van mijn oude baan. De financiële gevolgen die de nasleep zijn van ziekte. Ik moet er niet aan denken, want het zijn allemaal negatieve gedachtes.
En dan lig ik ondertussen in een whirlpool met een fantastisch uitzicht. Mijn positieve gedachtes nemen nu de leiding. ZIE MIJ LIGGEN IN DIT RESORT MET VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN!
Ik had ook achter mijn bureau kunnen zitten.

Vanmorgen was het een heerlijk temperatuurtje, ik besloot eerst nog even de berg op te lopen. Even mijn energie kwijt raken.

Om elf uur had ik afgesproken. Alles stond al klaar voor mij. Als eerste moest ik in een infrarood cabine. Voor de spieren vertelde Danisia mij. Haar man kwam erbij en ze begonnen samen te vertellen wat het hele circuit inhield. De klei die ze gebruiken komt uit Finland. Deze zit vol met mineralen. Als ze me helemaal ingesmeerd hebben, ingepakt en hele warme zakken erover, beginnen ze tijdens de inwerktijd aan mijn hoofd, voeten en armen. Je ligt dus nooit stil, te wachten zeg maar……

Deze vorm van wellness had ik nog nooit meegemaakt. Na een klein half uurtje heeft de klei zijn werk gedaan, en komt er een heerlijke massage achteraan.

En dan sta je op van de tafel, een beetje slaperig wel, maar ook heel ontspannen. Ik werd verzocht om de sauna in te gaan. Lekker zweten….En dan kijk ik door het raampje naar buiten en zie de zon schijnen. Hoe bizar…..zit je op een eiland waar het warm is, en ik zit in de sauna. Zwetend kom ik uit de sauna en wordt verzorgd om me te douchen voor ik in het zwembad mag. Dit i.v.m. de oliën die nog aanwezig zijn op mijn lijf. De combinatie warm koud schijnt goed te zijn, dus sprong ik lekker in het zwembad. Tja…..dat was behoorlijk koud. Met nog een sauna rondje hield ik het voor gezien.

Nadat ik uit het zwembad was geklommen werd ik meegenomen naar een whirlpool. Lekker bubbelen………En wat voor een whirlpool! Mocht er iemand twijfelen om mee te gaan met mij? Niet nodig, ook jullie komen op deze bijzondere plek.

De hele dag heb ik me een soort van relaxed gevoeld, maar ook moe. Lanzarote is nu goed geregeld. Alle accomodaties zijn geboekt. Vanaf 5 Mei 2020 staan de wandelreizen gepland. Er is een vroegboekkorting van 10% tot eind januari, probeer hiervan te profiteren. Dit geld over alle eilanden.

Na het afscheid van deze bijzondere mensen ben ik vlug naar Playa Blanca gereden om daar de boot naar Fuerteventura te nemen.
Voor meer informatie over deze wellness mag je me bellen of mailen. Er zijn verschillende behandelmethodes waar je uit kan kiezen.

Hola Fuerteventura……

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

1 reactie op “En dan nu de Wellness!”

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: