En plotseling word ik betiteld met Expert!
selected-expert

Ik begon hobby-matig aan deze Reisorganisatie. Inmiddels hebben we een titel als Expert voor de Canarische eilanden. Al het harde werk van afgelopen jaren wordt nu beloond.
Eerder in een van de blogberichten vermeldde ik al dat alles van start zou gaan begin vorig jaar. Er kwamen inschrijvingen voor de groepsreizen! Wat was ik blij dat er werd gereageerd op de reizen. Na een lange lijdensweg voor mij kwam mijn droom uit!! Totdat…… Corona op de planeet aarde kwam!! Mijn startjaar werd een jaar vol met annuleringen.

Ik besloot samen met Astrid, mijn partner een camper te kopen en de eilanden voor een jaar te bezoeken. Contacten leggen, gidsen zoeken en de leukste accommodatie´s te vinden. Nu ruim een jaar verder zijn wij nog steeds op deze eilanden en ronden de laatste 3 eilanden af aankomend jaar.

Inmiddels zijn we graag gezien bij verschillende reisbureaus, en stellen we pakketreizen samen voor een paar andere reisorganisaties. Had ik dit ooit kunnen bedenken? Nee….. wat ik eigenlijk wilde bereiken was dat ik lekker bezig kon zijn na een lange ziekteperiode zodat ik niet achter de geraniums zou verdwijnen.

Met onze camper maken we veel avonturen, die we zo veel mogelijk posten op social media en deze blog. We zijn hard aan het werk met het invullen van de reizen, website, en er is een nieuwe website in de ontwikkeling die in 4 talen gepubliceerd gaat worden. Wat voel ik me een bofkont!

Voor het aankomend jaar zijn we druk met het Gran Canaria Walking Festival. Er zijn nog plaatsen vrij! Je bent vrij om eens te kijken naar dit leuke event.

Wandelen Gran Canaria Evenement GCWF

https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/wandelen-gran-canaria-evenement-gcwf/

Aankomende tijd zijn we te vinden op El Hierro, het kleinste en minst bekende eiland van deze Canarische Eilanden. Ze noemen het ook wel het kontje met de Meridiaan!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: