En zo zitten we op Lanzarote!
IMG_8198

Inmiddels zijn we weer een week onderweg op Lanzarote. Een beetje rust was even goed. Afgelopen dagen hebben we fantastisch mooie wandelingen gemaakt waarvan hier foto’s en filmpjes te zien zijn op de website.

Lanzarote, een wereld van verschil met Fuerteventura! Surfers zijn bijna niet te zien, alleen bij Famara een klein hippie-plaatsje aan de westkust. Rotondes zijn allemaal even mooi, sommigen met een groot kunstwerk van Cesar Manrique. Wandelingen door druivenvelden en langs kleurrijke vulkanen. Die zijn we op Fuerteventura niet tegengekomen! Het eiland is ook niet zo groot als Fuerteventura, wat het allemaal gemakkelijker maakt om met de camper op en neer te rijden.

Covid-19 is bijna niet aanwezig op de eilanden, behalve op Tenerife en Gran Canaria, de twee grootste eilanden. Ten opzichte van Nederland is alles hier gewoon open, zodat iedereen kan genieten van de zon, het terras, de winkels en ga zo maar door… maar de mondkap blijft verplicht!

Een kleine impressie van dit eiland! Beautiful Lanzarote!! HAPPY NEW YEAR!!!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: