Even acclimatiseren…..

Tefia Fuertaventura

Zoals ik al verteld had, ben ik afgereisd naar de Canarische eilanden om alles te checken. Zijn de accommodaties naar mijn zin? En natuurlijk kennis maken met de mensen achter de accommodatie, zodat ze weten wie ik/wij zijn! Vanaf het koude Düsseldorf ben ik gaan vliegen op Lanzarote, om zo per boot door te reizen naar Fuerteventura. Ik denk dat iedereen snapt dat er geacclimatiseerd moest worden….

Als eerste het wederzien van de Eva Walder! De Oostenrijkse dame waar ik eerder over gesproken heb! Ook zij heeft het eiland over gewandeld in haar eentje. Per toeval was ze op het eiland Fuerteventura, waar we van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Eva Walder heb ik ontmoet via een Belg die al jarenlang op het eiland leeft. Michel Robeers is zijn naam, een bekendheid op het eiland. De kaarten van het eiland komen van deze man. Wetenswaardigheden, plattegrondjes, enz… Sinds kort heeft hij een app ontwikkelt (Top 10 Fuerteventura), waar hij 2 jaar mee bezig is geweest. Deze man is uiterst vriendelijk en wil graag een samenwerking met mij aangaan.

Wat mij voornamelijk interesseert is dat bordeaux rode boekje, Spirit of Fuerteventura. Dat is nu precies wat ik wil laten zien aan de wandelaars die met mij meegaan!

Michel Robeers, Eva Walder and Me……

Na deze leuke middag ben ik doorgereden naar La Oliva. Een overnachtingsplaats tijdens de Camino route. Ik was blij verrast met deze plek! Ik ga er ook niet teveel over vertellen!

La Oliva

Mijn verblijfplaats is Tefia, een dorpje waar eigenlijk helemaal niets is. Het huis waar ik verblijf is een oude verbouwde boerderij wat eigendom is van een Italiaanse vrouw. Hier ben je echt helemaal weg uit het toerisme, en ben je aangewezen op de simpelheid van deze omgeving. Ook deze plek hoort bij de Camino!

Na een kleine maaltijd met een heerlijk flesje El Coto, ga ik me voorbereiden op morgen. Er staan twee leuke ontmoetingen op het programma, en het bezoeken van de accomodatie’s in deze omgeving. Hasta Mañana……

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

1 reactie op “Even acclimatiseren…..”

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.