Even iets anders…..

Camino Santiago de Compastella

Ik als Pelgrim….

Dit is een iets wat al lange tijd op mijn bucketlist staat. Jarenlang heb ik het idee om naar Santiago de Compastella lopen. Ze zeggen dat je moet gaan als je instinct dit aan jou verteld. Dat gebeurde een paar weken geleden, nu is de tijd voor mij!! Eigenlijk heeft dit niets te maken met mijn GR op de Canarische Eilanden, maar ik vond het leuk om te delen.
Mijn pelgrimspaspoort is binnen, vliegticket is geboekt, ik heb mezelf een nieuwe rugzak cadeau gedaan, en vlieg op 25 juli met een lichtgevulde rugzak naar Porto. 3 paar sokken, 3 onderbroeken, 2 hemdjes 1 shirt, 1 trui en een lange broek, 2 korte broeken, 1 lange broek en een zak medicatie…..Ik loop vanuit Porto naar Santiago, waar ik doorloop naar Fisterre, einde van de wereld volgens de Romeinen.
Ik ga een dagelijkse blog schrijven voor de mensen die me willen volgen. Je kan me volgen via deze link, als je je aanmeld bij mijn blog, krijg je bericht van mij.
Via facebook: https://www.facebook.com/GR131/
Via een makkelijke app polarsteps  die je even moet downloaden om me te volgen. Deze app is gratis. Als je een account aanmaakt krijg je bericht zodra ik wat geschreven heb.
https://www.polarsteps.com/JeannevandenReek2

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »