Even op het ondergeschoven kindje La Gomera
La Gomera

La Gomera is het eiland waar ik nu ben neergestreken. Één van de Canarische eilanden die ten opzichte van de andere eilanden een beetje ondergeschoven is qua publiciteit. Maar dat geeft niet zoveel vind ik zelf. Dit eiland is knus, rustig, geen massatoerisme en puur! De wandelwegen zijn hier echt fantastisch aangegeven en onderhouden. Ten op zichtte van Tenerife vind je hier geen Engelsen die in een scootmobiel rondrijden als Benidorm Basters. Geen uitgemolken resorts!Wat ik wel zie zijn vriendelijke mensen die ten opzichte van bv. La Palma wel Engels praten. La palma zie ik de Fries en de Limburger. La Gomera is voor mij de Brabander. Gezellig en geen gedoe.

Aankomende tijd zijn La Gomera en El Hierro aan de beurt voor onderzoek. Mocht je interesse hebben in de eilanden, volg ons dan via de social media kanalen. 

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “Even op het ondergeschoven kindje La Gomera”

  1. Ga zeker volgen wil volgend jaar buiten dat ik half jaar op GC ben ook paar andere eilanden bezoeken. Gomera wat je beschrijft zeer aantrekkelijk thanks.

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: