GR131 Fuertaventura Corralejo La Oliva.

LanzaroteWandelenCanarischeEilanden18

THE KLEUR IS BEIGE…….


Facebook


Youtube


Pinterest


De kleur is Beige….25 km. Mijn eerste echte etappe begint vandaag. 27 km naar La Oliva. Omdat ik gisteren al wat gelopen had, kon ik die kilometers eraf trekken. Tamargua was mijn vertrek plaatsje wat dicht bij de route ligt.Al snel was ik op de route van de Camino. En wat ook snel was, was de hitte……poehhhh mijn lijf zat al heel vlug onder de zoutkorrels! Zweet verdamping, dan krijg je menselijk zout! Deze route begon wat saai…. alles was BEIGE! Stenen, lava, huizen, oude vulkanen, tot mijn schoenen! De weinige dorpjes die ik tegen kwam waren uitgestorven. Niks te doen! Maar langzaam veranderde de natuur in een soort heel licht groen! Begroeiing op het BEIGE…..
De paadjes begonnen wat smaller te worden en het ging serieus wel even wat omhoog. Af en toe kom je een wild dier tegen, ezeltjes….eekhoorntjes..vlinders….krekeltjes en hagedisjes. Een route die langzaam oploopt naar het Betancuria gebergte. Na 17 kilometer en geen mens gezien te hebben, kom ik uiteindelijk aan in La Oliva, een stil dorpje met wel een hele leuke dorpskern. Hier heb ik een heel leuk huisje gevonden voor weinig geld. Via Airbnb Habitación c/baño. ik was al optijd in La Oliva, waar ik rondgelopen heb ik het Centrum.Gelukkig is er in dit dorpje een kleine supermarkt, waar ik de eerste levensbehoeften kan kopen….water wijn en brood! (haha)In mijn gezellige huisje heb ik een lekker diner klaargemaakt wat bestond uit vers brood met een paar plakjes kaas, als groente een tomaat. Het weer is wat omgeslagen en er waait een flinke wind nu. Morgen weer verder en hopelijk een mooiere route dan vandaag.Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »