Fuerteventura

Heb je al een verblijf op het eiland?

Alles op een plek! Boek direct.
  • Vertrekplaatsen worden in onderling overleg afgesproken.
  • Heb je andere wensen? Laat het ons weten en wij gaan het direct regelen.
  • Ook voor grotere groepen kunnen wij reizen op maat aanbieden. Neem hiervoor contact op en geef uw wensen aan.
  • Heb je toch een accommodatie nodig dan hebben we verschillende accommodaties die we kunnen aanbieden.

Busexcursie's

Ontdek the Secrets of Fuerteventura
Ontdek Uw avontuurlijke kant en  de beste plaatsen om te bezoeken op Fuerteventura. Spring aan boord, maak van de gelegenheid gebruik om te ervaren en te leren wat maar weinigen doen. Deze tour is een stukje historie over het eiland.

Tour op aanvraag vanaf 2 personen.
Prijs: €55,00

Alle leeftijden van 9 tot 90 hebben vanmorgen genoten van enkele van de beste dingen om te doen op Fuerteventura. We verkennen het zuidwesten en zijn enorme grotten van Ajuy, en stoppen in het mooie dorp Pajara om meer te weten te komen over zijn unieke kerk. We rijden door de centrale bergen en de prachtige vallei naar de beroemde en meest historische stad van alle Canarische eilanden, Betancuria, waar je tijd hebt om het zelf te verkennen, of om uit te rusten en een kopje koffie te drinken. Vervolgens komen we langs de twee Giant Kings (standbeelden) en uiteindelijk gaan we terug naar het noorden naar de dramatische uitgestrekte zandduinen van Corralejo om te ontdekken waar het zand vandaan komt.

 

Betancuria Express

Nieuw voor 2021. We hebben een van de leukste dingen om te doen op Fuerteventura in slechts 4 uur! Dit is een geweldige manier om  het eiland te leren kennen. Spring aan boord en we zullen u een mix van geschiedenis en enkele plaatsen geven die niet op de toeristische radar staan. 

Tour  op aanvraag vanaf 2 personen.
Prijs: €39,00

Laat onze gids je naar het slaperige vissersdorpje Los Molinos brengen. Vervolgens door naar Betancuria, de meest historische stad van de Canarische Eilanden, waar u kunt ontspannen en rond kunt lopen voordat we u meenemen naar de zelden bezochte beschermde ruïnes van het klooster van San Buenaventura. We stoppen ook op de top van de bergen en leren over de twee koningen van Fuerteventura. We eindigen met een kleine wandeling over de verbazingwekkende zandduinen.

                             


V.I.P of Privetour
Soms wil je graag je eigen bus hebben. Misschien is het een speciale traktatie voor uw familie of een speciaal evenement voor vrienden, of bent u misschien een publieke figuur? Privacy staat voorop en ook de mogelijkheid om uw time-out op maat te maken. 
Tour  op aanvraag vanaf 2 personen.
Halve dag, max 4 uur €330,00 
Volle dag, tot 8 uur €470,00

 

Soms wil je graag je eigen bus hebben. Misschien is het een speciale traktatie voor uw familie of een speciaal evenement voor vrienden, of bent u misschien een publieke figuur? Privacy staat voorop en ook de mogelijkheid om uw time-out op maat te maken. De prijzen en de tijd die voor deze privéhuur wordt gereserveerd, kunnen variëren, dus het is van vitaal belang dat u ruim van tevoren contact met ons opneemt. We kunnen u meenemen op een van onze reizen of eerlijk gezegd waar u maar wilt. Je kunt er een ochtend of een hele dag van maken. Eten is niet inbegrepen, maar we kunnen u enkele van de beste plekken aanbevelen om te stoppen en te eten.

Grote groepen
We beseffen dat het soms lastig kan zijn om een ​​tour voor grotere aantallen te organiseren, dus laat ons dat voor je organiseren. De sleutel is om vooruit te plannen, aangezien mensen kunnen afhaken, dus zorg ervoor dat ze zich van tevoren committeren. Als u een groep heeft tussen de 9 en 18 personen, dient u zeven dagen van tevoren te reserveren. Normaal gesproken hebben we 14 dagen van tevoren nodig voor het boeken van nummers tussen 19 en 50 personen. Alle groepen variëren in grootte en de prijzen variëren afhankelijk van de groepsgrootte en het type tour. Neem contact met ons op met uw wensen voor meer informatie en diensten.Tour  op aanvraag vanaf 2 personen.
Prijs en dag op aanvraag.

 

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Translate »
Scroll naar top