Ga er weer op uit! En wandel met ons mee!
IMG_1066

Ga er weer op uit en ga mee met de geheel verzorgde 12-daagse wandelvakantie op een van de Canarische Eilanden; Fuerteventura start op 15 juni 2021!

In een kleine groep loop je gedurende 8 dagen 160 km van noord naar zuid Fuerteventura. We volgen een deel van de grote afstandsroute; de GR131 Camino Naturales, die over alle 7 Canarische Eilanden loopt.

Je slaapt in typische Casas Rurales en oude Finca’s. Geniet van de prachtige omgeving en creëer rust in je lichaam en geest.
Maximaal aantal deelnemers: 10. Geïnteresseerd? Ga naar www.canary-hiking.com.

Heb je interesse in andere eilanden waar deze route over loopt, bekijk ons aanbod op de website.

Ook werken we samen met een vakkundige speciaalzaak gespecialiseerd in Sport & Outdoor.Heb je een reis bij ons geboekt, dan geven we je graag een korting van 10% te besteden in de grootste wandelspeciaalzaak van het zuiden. ( Niet in combinatie met aanbiedingen! )

#caminonaturales #fuerteventura #Groepsreis #Hiking #wandelen #wandeltochtencanarischeeilanden

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: