Gisteren een fantastische route gelopen in Lanzarote

151474545_1845618438948566_8593797840148986103_n

Gisteren een fantastische route gelopen in Lanzarote, uitgezet door wandeltochten-canarische-eilanden.nl De route heet: ‘de Kloof’ en daar is niets aan gelogen. Prachtige wandeling zowel bovenop, als in de kloof. Wandelschoenen vereist, want de gehele route is offroad en soms moet je je weg zoeken over stenen en rotsen.Als wandelaar in Lanzarote mag je deze niet missen; een absolute aanrader!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »